Horizon3srm

Biografie

Louis Sciarli

Managing Partner

Louis heeft ruim 20 jaar ervaring in de afvalbranche, waarvan de eerste 15 jaar in senior management functies voor diverse bedrijven in de huidige Renewi groep. In 2017 werd Louis managing director van een onderneming actief in de biodieselproductie, tankstorage, inzameling van gebruikte vetten, diervoeders en cleaning services (350 M euro omzet, 300 fte). Dit bedrijf is onder zijn leiding gestructureerd door bijvoorbeeld de succesvolle implementatie van de continuous improvement methodiek, waarna in 2019 verkoop naar diverse partijen heeft plaatsgevonden. Louis is van nature een verbinder en denkt in mogelijkheden. Hij heeft een can-do en hands-on mentaliteit vanuit positieve energie en is zeer bevlogen om vanuit zijn uitgebreide (internationale) netwerk kansen tot successen te maken.

Louis

Rick Leerink

Managing Partner

Rick Leerink is directeur van CIWS; afvalverwerkingsexpert met meer dan 28 jaar ervaring in dit snel veranderende werkgebied. Hij was eerder verantwoordelijk voor de businessunit sludge afvalwater en de olie van ATM, M&W divisie, onderdeel van Renewi. Rick was lid van MT ATM en vanuit die rol met name gericht op langetermijnstrategie, new business en klanttevredenheid. Teamwork was eveneens een belangrijk item binnen de nieuwe organisatie. In zijn huidige rol lost hij complexe afvalproblemen op, hanteert hij onorthodoxe oplossingen, waarbij hij technologie, mensen, expertise en een hands-on mentaliteit koppelt aan resultaat en compliance. Rick zet klanten en mensen centraal en verbindt net als alle andere Horizon 3 collega’s op alle fronten partijen, partners, mensen, processen en innovatieve technologieën aan elkaar om tot een concreet resultaat te komen.

Rick Leerink

Steven Verhaar

Managing Partner

Steven is meer dan 15 jaar actief in de afval- en energiebranche. Eerst als consultant/projectmanager bij een gerenommeerd consultancy & adviesbureau en sinds enkele jaren als partner van investeringsplatform Horizon 3. Steven heeft een achtergrond in Technische Innovatiewetenschappen aan de TU Eindhoven en is gecertificeerd IPMA projectmanager. Thans is hij actief op het snijvlak van compliance, projectmanager en projectontwikkelaar voor diverse (biobased) bedrijven op het gebied van grondstoffenmanagement en verwaarding van afvalstoffen. Steven heeft een hands-on en lean-and-mean houding gericht op het ontwikkelen van innovaties, optimaliseren van business cases en “getting things done”.

Marcel Brouwer

Operations Manager

Marcel Brouwer is verantwoordelijk voor alle logistieke en operationele scheepsafvalzaken. Marcel heeft een omvangrijke lange carrière van meer dan 25 jaar in afvalmanagement. Hij is begonnen bij SITA, waar hij 17 jaar lang diverse functies heeft bekleed en rouleerde met vele commerciële binnendienstfuncties in diverse segmenten. Marcel was verantwoordelijk voor veel grote accounts op landelijk niveau. Hij werd teamcoördinator van de commerciële back-office van SITA en hield zich in zijn werkweek bezig met het versterken van het accountmanagement van de bedrijven. Daarnaast werkte hij samen met zijn team aan de dagelijkse operatie.

Om volgens de regelgeving te werken en zijn kennis te vergroten, verdiepte hij zich in gevaarlijke stoffen die onder de ADR- en ADN-overeenkomsten vallen (Europese overeenkomsten betreffende het internationale vervoer van gevaarlijke goederen over de weg en over de binnenwateren).

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, kwam ATM op zijn pad. In 2013 trad hij toe tot het commerciële back-office-team van industriële klanten, van afvalstromen en activiteiten op het land tot maritieme activiteiten, zoals scheepsafval, inclusief olie, slib en water. Hij houdt van de verscheidenheid aan werkzaamheden op het gebied van scheepsafval en heeft een uitstekend talent voor processen. Verder houdt hij van klantcontact en heeft hij een oplossingsgerichte kijk op uitdagingen. Marcel is de ideale collega voor Horizon 3 SRM scheepsafvalprojecten; hij kan mensen op alle niveaus integreren en verbinden. Hoe complex ook, Marcel krijgt de klus geklaard.

Jeroen Clement

Business Process & IT Manager

Jeroen Clement is al meer dan twintig jaar een business IT-professional. Op het snijvlak tussen IT en business is hij zowel op het gebied van IT-architectuur als IT-strategie en implementatie de verbindende schakel als het gaat om business vraagstukken die gekoppeld moeten worden aan technologie. Daarnaast is hij tevens gecertificeerd software programmeur met een zeer pragmatische benadering. Dat betekent dat hij te allen tijde het gestelde doel bereikt.

Hij vertaalt business uitdagingen naar technologische oplossingen die een bedrijf verder brengen en toekomstbestendig maakt. Integratie van complexe systemen deed hij al eerder voor bedrijven zoals ATM en Renewi. Hij heeft veel ervaring in recycling en milieu-gerelateerde bedrijfsomgevingen en vraagstukken. No-nonsense, hands-on, doelgericht en resultaatgerichtheid zijn een integraal onderdeel van zijn manier van werken. Businessprocessen, projectmanagement skills en IT-management zijn onderdeel van de toolbox die hij inzet om projecten tot een groot succes te maken. Bij Horizon 3 houdt Jeroen zich bezig met het IT-platform dat onder andere voorziet in een helder inzicht in CO2-emissie en ook de back-office van de benodigde bedrijfsprocessen bij Horizon 3 ondersteunt.

Kelly Steuerwald

Sales Representative

Kelly Steuerwald is verantwoordelijk voor alle taken op het gebied van accountbeheer en verkoopbeheer. Voordat ze bij Horizon 3 kwam werken, werkte ze in de wereld van scheepvaart- agentschappen en de petrochemische industrie. In haar nieuwe rol combineert ze nu haar eerdere ervaring. Kelly studeerde aan de Scheepvaart en Transport College en scheepvaart stroomt door haar aderen. Wat ze het leukst vindt in haar dagelijkse werk, is de dynamiek van verkoop, de interactie met mensen, netwerken en de dagelijkse afwisseling van haar werk. Ze is enthousiast over haar verantwoordelijkheden en wil ervoor zorgen dat de groeidoelstellingen van Horizon 3 in de komende kwartalen worden behaald.

Kelly

Bianca Leerink

Business Development Manager

Bianca Leerink neemt een grote hoeveelheid en verscheidenheid aan ervaring mee op het gebied van de verwerking van complexe en eenvoudige afvalstromen. Daarnaast is ze bekend met de wet en regelgeving omtrent afval, weet ze veel van de recentste duurzaamheidsontwikkelingen en past ze deze dagelijks toe op onze duurzame afvalverwerkingsfilosofie.

Bianca is haar carrière gestart bij Enigma Nederland, een industrieel reinigingsbedrijf, en heeft na 7 jaar de stap gezet naar SITA (het huidige PreZero) in Schiedam. In haar rol als adviseur afvalstoffen en later als Key Accountmanager was zij verantwoordelijk voor het beheer van diverse afvalcontracten bij verschillende industriële klanten, scheepswerven en de grotere straal- en schildersbedrijven in Nederland en België.

Hierna vervolgde ze haar carrière bij REYM als senior sales engineer waar alles samenkwam. Ze was hier verantwoordelijk voor diverse TotalCare contracten, welke een samenstelling zijn van industriële reiniging en alle vrijkomende afvalstoffen. Na bijna 12 jaar bij REYM maakt ze nu de stap om bij Horizon 3 SRM en CIWS, onderdeel van de CIMS Group, klanten te helpen met hun afvalvraagstukken.

Samen met haar collega’s van de CIMS Group wil Bianca de ambitieuze groeidoelstellingen realiseren. Met haar passie voor mensen, kennis en ervaring van een breed scala aan afvalstoffen, haar snelheid, servicegerichtheid en commerciële can-do-mentaliteit, geeft ze nog meer vorm en inhoud aan onze dienstverlening.